Aarhus Universitets logo
Landmænd og andre interesserede får mulighed for at kigge ind i nutidens og fremtidens nye muligheder inden for produktion af fødevarer og materialer…
Der blev kigget ind i fremtidens fødevareproduktion, da den fælleseuropæiske kampagne Europe in my region fandt vej til Danmarks største forsøgsanlæg…
Claudia Nielsen har givet et interview om potentialerne i bioraffinering af græs til protein, tekstiler og emballage til DeutschRadio - "Gras - Neuer…
Tang og muslinger har et lavt klimaaftryk, og det skal vi blive bedre til at udnytte, lyder det fra flere forskere - også fra Aarhus Universitets…
Artikel i Dagbladet Ringkøbing-Skjern: Både virksomhedernes produktioner og produkter kan få glæde af det nye laboratorium, som mandag slog dørene op…
AIR's nyhedsbrev for september 2021 er ude.
Teamet bag AIR har fået artiklen "Vejen til genoptræning går gennem data" udgivet i Medicotekniks medlemsblad for maj måned. Artiklen beskriver de…
Digital Transformation Lab står nu færdigt og klar til indvielse. Vi har arbejdet hårdt på at lave et spændende program, så du kan gå fra stedet med…
I P1 Orientering fortæller Uffe Jørgensen, leder af CBIO, hvordan græsdyrkning kan løse en stor del af landbrugets klimaproblemer. Lyt med i…
Der er nu fire ledige post.doc-stillinger med tilknytning til Aarhus Universitets Center for Cirkulær Bioøkonomi. Tre af stillingerne ligger inden for…
Side 16 af 100